De beauty sector is een omgeving in volle bloei. Dat zal jij in je onderneming ongetwijfeld aan de lijve ondervinden. Je komt steeds voor nieuwe uitdagingen te staan, zowel binnen als buiten je onderneming.

Om jou hierbij te begeleiden zodat jij de bomen door het bos kan blijven zien, je motivatie hoog kan houden en je opgestelde doelen kan halen, wil ik je de komende 3 maanden graag intensiever begeleiden.

Het Billie Bays Sparring Pack is ideaal wanneer je een Sales en Content Dag bijwoonde of een eerste intensieve 1-op-1 traject volgde en de komende maanden graag meer persoonlijke online begeleiding wenst.

Wat is het Billie Bays Sparring Pack?

 • Gedurende 12 weken krijg jij 3 online meetings van 75 minuten
 • Jij krijgt toegang tot een Project Management Tool (Notion) waarbij wij je evolutie bijhouden en de structuur mooi kunnen behouden.
 • Je krijgt wekelijkse feedback of opdrachten om je motivatie hoog te houden of je te triggeren om net iets uit te comfort zone te kunnen stappen
 • Je wordt accountable gehouden om stap voor stap je doel(en) te behalen, maar er wordt zeker ook rekening gehouden met het realistische en menselijke aspect waar je ongetwijfeld doorgaat. Rome was niet op één dag gebouwd.
 • Je krijgt persoonlijke ondersteuning nadat je de eerste stappen zette om een sales- en contentplan meer vorm te geven.
 • Je krijgt de kans om al je vragen te stellen. Of het gaat over hoe je te werk gaat met een tool of over een actie die je wil opzetten. Ik ben er om je er doorheen te loodsen.

Hoe verloopt de begeleiding binnenin het Sparring Pack?

Binnenin het Sparring Pack verloopt alles online.

Je krijgt toegang tot je Project Management Tool. Daarin vind je het volgende terug:

 • Je vooropgestelde doelen zodat we goed kunnen meten waar we staan
 • Je mijlpalen, want we willen natuurlijke elke WIN kunnen vieren en je voldoende schouderklopjes kunnen geven
 • Een overzicht van je online meetings, met een verslag. Zo weten we wat er werd besproken. Jij kan hier ook je volgende meetings inplannen.
 • Je wekelijkse reviews of opdrachten. Je krijgt wekelijks nieuwe vragen of opdrachten die verder bouwen op waar jij ofwel tegenaan loopt of waar ik voel dat je net iets uit je comfort zone mag getrokken worden.
 • Er is plaats om al je vragen te stellen. Ik hou hier ook van overzicht. Zo hoeft de communicatie ook niet verloren te gaan in de mailbox. Heb je een vraag over bijvoorbeeld CANVA, een actie die je aan het opzetten bent, over je personeel. Jij stelt de vraag en ik geef je wekelijks daarop feedback.
 • Documentatie! Vaak krijg ik de vraag om tijdens een online meeting iets uit te leggen over een tool. Een tutorial waar nodig vind je er ook in terug.

Ik heb interesse! Wat nu?

STAP 1: Vervolledig je betaling via de onderstaande link.

STAP 2: Na een succesvolle betaling ontvang je meteen een link om je eerste online sessie in te plannen. Dat is meteen ook het startschot van je Sparring Pack.

STAP 3: Jij ontvangt binnen 48 uur (tijdens weekdagen) toegang tot je Project Management Tool.

Wat is de investering in het Billie Bays Sparring Pack?

Je investering voor deze 3 maanden begeleiding bedraagt €799 (excl. btw) .

Je kan ervoor kiezen om je betaling over 3 maanden te verspreiden.

Wat is het verschil tussen het 1-op-1 traject en het Sparring Pack?

Beide zijn trajecten waarbij je geniet van persoonlijke begeleiding. Bij het Sparring Pack heb je al een Billie Bays 1-op-1 traject of training achter de rug en bouw je verder op die basis de komende drie maanden verder.

Wil je toch terug naar de basis gaan? Dan is misschien het 1-op-1 traject wel iets interessanters voor jou!

Ik zet hieronder graag de verschillen op een rij:

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als ik tijdens de 12 weken op vakantie ben?

Iedereen mag ten alle genieten van vakantie. Valt je vakantie tijdens het traject, dan wordt het traject met de duur van je vakantie verlengd. Tijdens je vakantie hoef je geen reviews in te vullen of opdrachten te maken. Hetzelfde geldt trouwens als ik even vakantie heb.

Ik heb het te druk en kan mij niet elke week inzetten!

Zowel het Sparring Pack als het 1-op-1 traject zijn actie gerichte begeleidingen. Het doel is om verandering te bekomen bij jou of in je instituut. Indien je je niet kan engageren, dan wacht je best even met het intekenen op een traject. In dat geval is een éénmalige advies sessie meer iets voor jou.

Ik wil mijn investering graag spreiden

Geen probleem. Je kan kosteloos je investering over 3 maanden spreiden. Wanneer je klikt op een link krijg je meteen de mogelijkheid op deze optie te kiezen.