BILLIE BAYS

1-op-1 Traject

De beauty & lifestyle sector is een omgeving in volle bloei. Dat zal jij in je onderneming ongetwijfeld aan de lijve ondervinden. Je komt steeds voor nieuwe uitdagingen te staan, zowel binnen als buiten je onderneming.

Daarnaast vergeten we vaak dat de consument meer en meer van jou verwacht. Je klant verwacht anno 2023 een degelijke begeleiding, op maat gemaakt advies en een kwaliteitsvolle service. Je merkt dat je na de recessie veel meer dient te doen om dezelfde omzet te behouden.

Hoe stapt jouw klant je zaak binnen, hoe kiest zij ervoor zich aan jou te binden én hoe zorg je ervoor dat je klant op lange termijn in je beauty onderneming blijft vertoeven?

Dat zoeken wij tijdens het 1-op-1 traject samen uit en we maken een actieplan op maat.

Wat houdt het Billie Bays 1-op-1 traject in?

Tijdens het Billie Bays 1-op-1 traject nemen we een diepe duik in je zaak en je sales. Gedurende 3 maanden ben ik je sales adviseur en sparring partner.

We kijken naar jou als beauty professional, je klanten en je huidige verkoopstrategieën. We gaan samen je verkoopcijfers analyseren en stellen een plan van aanpak op om van daaruit te kunnen evolueren.

Sales en (online) marketing gaan hand in hand. Dat wil zeggen dat wij meteen ook naar je totale plaatje kijken om een plan van aanpak te kunnen formuleren. 

Tijdens een deep dive sessie van 4 uur in je zaak doen we een eerste denkoefening. We toetsen jouw zaak af met ‘het ideale instituut’. 

Daarbij vertrekken we vanuit een jarenlange ervaring in de sector en hebben we alles wat succesvolle instituten doen samengebundeld. Dat koppelen we aan het ideale online verhaal. 

We formuleren een plan van aanpak en werken hier de komende drie maanden samen aan.

Je krijgt wekelijkse opvolging, je wordt aan het werk gezet en elke maand ontmoeten wij elkaar online om te sparren, je te motiveren en verder op weg te zetten.

Hoe gaan wij tijdens het 1-op-1 traject te werk?

1. Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we na of we een match voor elkaar zijn. We bespreken je grootste nood en problematiek en bekijken of ik je hierbij kan ondersteunen.


2. Deep Dive Sessie

We reserveren een halve dag in je zaak om te reflecteren én analyseren. Waar sta je, wat doe je al, waar liggen je opportuniteiten, welke resultaten wil je bereiken en zijn deze haalbaar, wat zegt je huidige data,… . We eindigen met een plan van aanpak en je krijgt je eerste actiepunten om mee aan de slag te gaan.

3. Wekelijkse Feedback

Je krijgt toegang tot je eigen Project Management Tool waarbij we alle stappen in kaart brengen. Hier krijg je wekelijks de kans om je acties te noteren, krijg jij wekelijks feedback, kan jij je volgende online meetings inplannen en behouden we het overzicht.

4. Online meetings

 Maandelijks spreken we elkaar tijdens een online meeting van 60 à 75 minuten om je vooruitgang te bespreken.Indien je hulp nodig hebt bij uitvoerende zaken zoals social media, webdevelopment, branding of je e-mail marketing, dan sturen wij je door naar één van onze partners.

Jij en ik tekenen de strategie uit én de partner gaat met jou aan de slag. Ook dit volgen we graag op in je Project Management Tool. Hoe meer structuur er is, hoe meer rust jij in je hoofd ervaart en meer gemotiveerd bent om in je instituut aan je sales te werken.

Is het 1-op-1 traject iets voor jou?

Het 1-op-1 Traject is iets voor jou als:

 • je nood hebt aan persoonlijke ondersteuning in je zaak
 • je graag wil sparren met een expert in je sector
 • je op zoek bent naar een op maat gemaakt salesplan voor je zaak
 • je zoekt naar een actiegerichte begeleiding
 • je een bezield adviseur zoekt, die erg veel oog heeft voor de menselijke kant van het verhaal
 • je nood hebt aan een motivatieboost
 • je graag meer structuur wil in je zaak, je sales en marketing
 • je verandering wil in je beauty onderneming, maar niet weet waar te starten

Het 1-op-1 Traject is niet voor jou als:

 • je nood hebt aan een financieel adviseur. Ik focus mij voornamelijk op jouw en hoe wij je sales en onderneming kunnen boosten.
 • een éénmalige training voldoende voor je is. Bezoek hier de TRAINING pagina om te ontdekken wat bij je past.
 • je op zoek bent naar een social media manager of iemand die je online marketing beheert. Wij tekenen wel de strategie uit, analyseren je online marketing kanalen, leren je aan hoe je alles gebruikt. Wanneer jij je content creatie wil uitbesteden, sturen wij je graag door naar Elien van Little Louvain.

Dit zeggen huidige klanten over Billie Bays:

Maak hier je kennismakingsgesprek