Over Sybille

Sybille

Founder Billie Bays

Mijn passie voor de beauty sector begon rond 2008. Ik was twee jaar afgestudeerd als maatschappelijk werkster en was net aan een nieuwe uitdaging begonnen.

Kort na mijn start werd ik ernstig ziek en zou ik maanden buiten strijd zijn. Tijdens mijn recuperatieperiode vergezelde ik wekelijks één van mijn beste vriendinnen naar haar make-up lessen en sloeg de vonk over. Ik stond ervan versteld wat make-up met iemand kon doen.
Om een lang verhaal kort te maken, is daar een heuse transformatie begonnen. Zo evolueerde ik de volgende 14 jaar van counselor naar het starten van mijn eigen consulting onderneming.
Ik startte in 2008 met het volgen van make-up lessen en reisde zelfs enkele keren naar New York om de kneepjes van het (Fashion & Beauty) vak te leren. Als kers op de taart mocht ik in 2012 als make-up artieste op New York Fashion Week werken.

Ik wilde dag in dag uit met beauty kunnen bezig zijn. De vorm maakte niet uit, zolang ik maar in de schoonheidssector kon werken. Net toen ik die beslissing maakte, kwam er een prachtige job op mijn pad. In 2017 mocht ik mezelf account manager van het Skincare Makeup Merk jane iredale noemen.

Zo kwam ik jaren in contact met huidverbeterende schoonheidsspecialistes, skin clinics en beauty concept stores. De jaren op de baan brachten een volgende transformatie met zich mee. Ik was in de ban van de ondernemingen en hoe het ene instituut ten opzichte van het andere door middel van (online) marketing en sales strategieën zoveel meer omzet kon genereren.
De counselor in mij kon het dan ook niet laten om alles wat ik ontdekte verder op de baan in te zetten. Het ging zelfs zo ver dat ik ook een stap opzij zette van deze job om mezelf helemaal onder te dompelen in de wereld van online marketing en business.

Na al die jaren blijft er één constante. Ik ben gebeten door een stralende huid en wil met mijn twee voeten in deze prachtige sector kunnen staan. Zo kan ik jou ondersteunen met alle kennis en expertise die ik de afgelopen 15 jaar vergaarde. Jij kan daardoor meer rust in je onderneming creëren, nieuwe klanten aantrekken of je huidige klanten beter binden en hen verder inspireren op hun reis naar een gezonde huid.