Katrien Kenens

Bezielde kerstacties voor beauty professionals

In de eerste aflevering van de Billie Bays Summer Talks sprak ik met Katrien Kenens, voormalig zaakvoerder en huidexpert bij Soulsoup, over haar succesvolle kerstacties. Deze betoverende “12 Days of Christmas” acties waren een ware hit en ik wil graag met je delen hoe zij vanuit haar hart haar klanten inspireerde.

12 Days of Christmas: Een Betoverende Traditie

Katrien organiseerde jaar op jaar de betoverende “12 Days of Christmas” actie. Gedurende de laatste 12 dagen voor kerst lanceerde zij dagelijks nieuwe acties met grote cadeaus voor haar klanten. Elke avond was er een nieuwe actie te vinden op haar webshop. De klant kocht bijvoorbeeld een specifiek product aan van 60 euro en kreeg er een cadeau bij ter waarde van 30 euro.

De acties waren zorgvuldig gekozen uit bestsellers, en Katrien hield ook rekening met producten die de komende maanden succesvol zouden kunnen worden. Haar doel was om klanten blij te maken en hen waarde te geven.
Ze wilde geen korting geven, maar waardevolle cadeaus om haar klanten te bedanken voor het vertrouwen dat zij in Soulsoup stelden.

Waarom Kerstacties en geen Black Friday?

Katrien was altijd al gepassioneerd door Kerst en besloot daarom om zich te focussen op Kerstacties in plaats van Black Friday. Het ging voor haar niet alleen om omzet, maar om het creëren van een betekenisvolle band met haar klanten, vooral in de meest speciale periode van het jaar.

Praktische Tips voor Bezielde Acties

  1. Volg je Hart: Laat je hart spreken en kies acties die jouw hart laten sprankelen. Authenticiteit en oprechte intentie zijn essentieel voor een geslaagde actie.
  2. Blijf Bij Je Why: Start bij je waarom. Wat is de kern van jouw salon of instituut? Laat je acties voortvloeien uit je diepste intentie.
  3. Omarm je Uniekheid: Laat je inspireren door wat jou uniek maakt. Zoek naar inspiratiebronnen die jouw hart laten sprankelen.
  4. Betrek je Team: Creëer een team van mensen die jouw visie begrijpen en ondersteunen. Samen kunnen jullie de bezielde actie tot leven brengen.

Van Soulsoup naar D-Skin: Een Nieuw Avontuur

Na een succesvolle periode bij Soulsoup, ging Katrien een nieuw avontuur aan als account manager en trainer bij D-Skin. Het merk had haar hart gestolen dankzij de inspirerende founder, Delia Skinmaster. Nu heeft ze de kans om salons op te leiden en haar passie voor huidverzorging te delen.

Beluister of bekijk deze Billie Bays Summer Talk

Wil jij deze Summer Talk rond kerstacties graag bekijken of beluisteren?
Klik hier om de volledige Summer Talk te bekijken.

Je kan deze aflevering ook beluisteren via Spotify en Apple Podcasts.

Ontdek de Training “Succesvolle Acties Opzetten”

Wil jij zelf aan de slag gaan met succesvolle acties voor je klanten?
Ontdek dan onze uitgebreide en praktische videotraining “Succesvolle Acties Opzetten.”

Schrijf je nu in voor de wachtlijst, en de training wordt gelanceerd op 28 augustus 2023.Vergelijkbare berichten